Accesso ai servizi

Venerdì, 16 Febbraio 2024

AVISU ABERTURA UFÍTZIU DE LÍNGUA SARDA

finantziau de sa Regione Autònoma de Sardigna cunforma a sa L.482/99 “Normas in matéria de amparu de is minorias linguísticas istóricas” e a sa L.R. 22/2018, fait isciri a is Tzitadinas e a is Tzitadinus chi de su 12 de Friaxu 2024 e finas a su 18 de Donniasantu 2024 incarrerant is fainas de s'Ufítziu de Língua Sarda.

S'Ufítziu at a èssiri in preséntzia in su Comunu, in Pratza Risorgimento n. 18, su lunis (una cida eja, una cida nono), de is dexi de a mengianu a is duas de a merí (10.00 - 14.00).

S’operadori, Lisandru Garau, fait a ddu intendi a is cuntatus chi sighint:

• posta eletrónica: samarmiddachistionatsusardu@gmail.com

• telèfunu: 389 0604 873

• pàgina facebook: https://www.facebook.com/samarmiddachistionatinsardu

S’Ufítziu de sa Língua Sarda est a disponimentu de is Iscolas, de is Assótzius, de is Atividadis cumertzialis e artisanas, de is tzidadinas e tzitadinus chi bolint:

• fueddai in sardu cun s'Amministratzioni Comunali;

• apariciai ainas/materialis po pipius e piciocheddus;

• imparai a ligi e iscriri in sardu;

• apariciai ainas/materialis po is atividadis cosa insoru ( es. locandinas, cartellinus o etichetas merceológicas);

S’operadori, Lisandru Garau, fait a ddu intendi a is cuntatus chi sighint:

• posta eletrónica: samarmiddachistionatsusardu@gmail.com

• telèfunu: 389 0604 873

• pàgina facebook: https://www.facebook.com/samarmiddachistionatinsardu

• fueddai in sardu cun s'Amministratzioni Comunali;

• apariciai ainas/materialis po pipius e piciocheddus;

• imparai a ligi e iscriri in sardu;

• otenni informatzionis chi pertocant sa língua, is traditzionis e s’istória de sa Sardigna;

e àteras cosas.

Documenti allegati: