Accesso ai servizi

Lunedì, 26 Febbraio 2024

Chistionendi IN SARDU

S’Ufítziu de Língua Sarda de su Comunu de Biddanoa Franca, in is atividadis de su progetu “SA MARMIDDA CHISTIONAT IN SARDU” finantziau cun su dinai de sa Regione Autònoma de Sardigna cunforma a sa L. 482/99 e a sa L.R. 22/2018, cuncordat “Biddanoa Franca - Chistionendi IN SARDU”, un’atóbiu aundi is Tzitadinas e is Tzitadinus de calisisiat edadi, chi costumant a imperai su Sardu de prus o prus pagu, ant a tenni modu de partetzipai de manera ativa a una arrexonada/cunfrontu, in pitzus de argumentus diferentis cument’e chistionis de atualidadi, istórias de bidda, atividadis fatas po trabballu o po ispàssiu, cosa de ligi, eas..
Sa punna est sa de cumprendi cali funt is livellus de connoscéntzia de su Sardu (orali, iscritura, ligidura) de is partetzipantis, e fintzas de cumentzai a arrexonai in pitzus a cali ant a èssiri is atividadis chi eus a organizai sighendi cun su progetu.

Po si prenotai:
  • email: samarmiddachistionatsusardu@gmail.com